Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor eender welke gelegenheid? Met een wellness bon van Villa Cecha zit je altijd goed. Want wie maak je nu niet blij met een ultiem moment van rust en ontspanning?

Een wellness bon bij Villa Cecha

Onze wellness cadeaubon geeft toegang tot het gebruik van onze wellness arrangementen. Ons gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat jouw favoriete persoon genoeg keuze heeft om te relaxen en even helemaal weg te dromen.

Liever een overnachting boeken in onze B&B? Dat kan zeker. De gelukkige ontvanger kan kiezen tussen een heerlijk momentje wellness of een aangename overnachting in onze B&B aan de kust. Jij bepaalt de waarde van de cadeaubon. De ontvanger van je cadeaubon bepaalt zelf wat hen het meest aanspreekt.

Een wellness bon voor een speciale gelegenheid

Is het binnenkort Moederdag, ga je naar een trouwfeest of verjaart er iemand speciaal? Of wil je gewoon eens graag iemand verrassen?

Elke gelegenheid is er wel eentje om een dierbaar persoon eens in de watten te leggen. Maak je favoriete persoon gelukkig met een heerlijk ontspanmoment of een overnachting in stijl. Die ene persoon komt met je wellness bon hoe dan ook terecht in een kleinschalige en persoonlijke sfeer waarin rust en genieten centraal staat.

Genieten aan de kust

Staat een dagje of een weekendje uitwaaien aan de kust al lang op de planning? Twijfel dan niet en verras iemand met een extra ontspanmoment. Bij Villa Cecha vind je de perfecte gelegenheid om tot rust te komen tussen het wandelen, fietsen en lokale activiteiten door.

Onze ligging is de perfecte troef om een heerlijk moment van genot toe te voegen aan je verblijf aan de kust. Combineer het bezoek aan onze wellness en onze B&B met een bezoekje aan het pittoreske Stene of aan het bruisende Oostende. Er staat een unieke ervaring te wachten op diegene aan wie jij een wellness bon schenkt.

Ik heb een wellness bon ontvangen

Heb je net een wellness bon van Villa Cecha cadeau gekregen? Geweldig toch! Sta je al te trappelen om een van onze arrangementen te reserveren?

Kies met de cadeaubon die je hebt gekregen voor één van onze dagformules, een overnachting in onze B&B of een ontspanningsmoment in ons beautysalon. Als je er nog niet volledig over uit bent wat je precies verkiest, of je wilt een combinatie maken, dan bepaal jij dat ook helemaal zelf.

Laat je geschenkbon vooral niet op zich wachten en boek nu jouw moment van ontspanning! Let wel op: onze wellness bon geldt niet voor het massage- en beautysalon, aangezien zij een apart boekingsysteem gebruiken.