Huisreglement

Voor het in gebruik nemen van ons privé wellnesscomplex dient u eerst een douche te nemen. Ook na elk bezoek aan de droge sauna of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de whirlpool gaat.

Het saunacomplex is volledig rookvrij.

Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna.

Het is niet toegestaan producten toe te voegen in het zwembad, de whirlpool of de sauna.

Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.

Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.

Badslippers zijn verplicht. Dat is in de prijs inbegrepen.

Huisdieren worden niet toegelaten.

Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt 65 euro. Het bedrag wordt gestort op het rekening nummer BE48 0689 3465 3227. Gelieve bij overschrijving bij mededeling enkel naam, datum, aanvangsuur of arrangement te vermelden. Uw reservatie is enkel geldig indien het voorschot betaald werd. Het voorschot dient voldaan te worden binnen de 5 dagen na de boekingsdatum, indien het voorschot niet tijdig werd voldaan zullen wij de reservatie schrappen en de uren opnieuw openstellen en dit zonder u te verwittigen.

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de balie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privécomplex, rekenen wij 20 euro per 10 minuten aan.

Annuleringen dienen minimum 72 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen behouden.

Er worden geen voorschotten terugbetaald.

Indien u annuleert op de dag van uw reservatie wordt 90% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Indien u niet aanwezig bent op uw reservatie wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden een schadevergoeding van 500,00 euro per dag te betalen.

Villa Cecha kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het wellnesscomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

Villa Cecha zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.

Villa Cecha heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen Villa Cecha en onze klanten is de rechtbank van Brugge bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

Iedereen die een reservatie maakt bij Villa Cecha verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.