Over ons

- Het verhaal achter Villa Cecha

Wie zijn we?

Wij zijn Karel en Emese, 21 jaar gehuwd en ouders van 2 kinderen Aron en Lina. Samen hebben we deze B&B en wellness opgericht ter ere van de ouders van Karel. Vandaar ook onze bijzondere naam: CeCha, dit is een acroniem van de eerste letters van hun voornamen Cecile en Charles. Villa Cecha is een bestaande ééngezinswoning die werd omgebouwd tot een B&B met 4 kamers, een privé wellness en een massagesalon. We streven naar een classificatie van het groene label omdat we belang hechten aan ecologisch verantwoorde voeding en milieuvriendelijke aspecten.


Sint-Annakerk Stene-Dorp Overzichtelijke foto van Stenedorp Bloem

Ligging & omgeving

Stene is een plaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van de kuststad Oostende. De deelgemeente bestaat uit twee delen: Stene-Dorp, dat de oude dorpskern van Stene en de wijk Hoge Barrière omvat, en Konterdam wat veel door toeristen bezocht wordt voor zijn rustige ligging. De dorpskern is niet groot en ligt rond het charmante kerkje Sint-Anna.

De Stenedorpstraat bestaat nu bijna uitsluitend uit restaurants, de pittoreske dorpskern is geliefd bij de Oostendenaars en bezoekers omwille van de gezellige sfeer.Naast het authentieke restaurant ‘De Vlasschaard’ staat nog het oude molenhuis. In “De Vlasschaard” heerst een familiale sfeer en worden de gerechten met zorg klaargemaakt met behulp van lekkere streekproducten.

Een belangrijke troef van onze B&B is dat de gasten 's avonds op een wandelafstand lekker en gezellig kunnen uiteten gaan. Verder in het dorp vindt men “Bistro de Lisse” met zijn eerlijke ambachtelijke keuken, alsook “t’ Pomptje” en “Het Vossenhol”. Bij “Nieuw Stene” kan je genieten van een lekker koffie met verwenbord of een gezellige lunch.


Reserveer nu

Zin in een fietsvakantie aan zee?

Voor de fervente fietsers is het ideaal met de talloze fietsroutes in de buurt, waar je gemakkelijk een stopje kan doen bij een van onze locale partners zoals bijvoorbeeld een ijshoeve, een boerderij of een lokale bakker. Bovendien kan je je fiets veilig binnen opbergen tijdens je verblijf. Wil je liever een fiets huren of ben je avontuurlijk ingesteld en zin in een Vespa-tocht? Geef een seintje en we regelen verhuur ter plaatse.

Fietsroutes

Wist je dat?

Dankzij de uitgebreide selectie van lokale verse producten maakt Villa Cecha deel uit van “Het Lekkere Westen”, een kwaliteitslabel van de Westtoer.

Reserveer nu