Kom helemaal tot rust in onze wellness. Villa Cecha is een gloednieuwe privé wellness in Oostende, nabij een natuurgebied in Stene-Dorp. In onze kleinschalige wellness word je meteen verwelkomd met een gevoel van thuiskomen. Gasten staan bij ons op de eerste plaats.

Privé wellness, dé manier om tot rust te komen

Heb je nood aan een ontsnapping aan je dagelijkse leven? Wil je na een lange werkdag eens volledig ontspannen? Dan is privé wellness de beste keuze voor jou. Je zal niet enkel een rustgevend momentje beleven, je neemt het rustgevende gevoel mee naar huis.

Bovenal rustgevend en ontspannend, maar ook gezond. Dat is onze privé wellness. Je vindt bij ons alle nodige faciliteiten om van je bezoek een aangename uitstap te maken. Bovendien kan je bij Villa Cecha terecht voor een combinatie van hoogstaand eten en wellness.

Gastronomische privé wellness in Oostende

Bij ons in Oostende (Stene-Dorp) kan je terecht voor een unieke gastronomische beleving terwijl je geniet van de privé wellness. Onze chef Karel werkte in sterrenzaken op het hoogste niveau. Hij verrast je met zijn specialiteiten, bereid met de meest verse ingrediënten uit de streek.

We hebben verschillende formules beschikbaar die elk een unieke ervaring bieden. Bij een reeks formules zit ons heerlijke eten inbegrepen. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘Friends at Wellness’, voorzien van een lokale tapas op basis van het huidige marktaanbod en een fles cava. Voor een ontbijt kies je voor onze ‘Healthy Breakfast’ formule.

Op onze ‘Basis Relax’ kan je de ‘Bubbles & Bites’ formule extra boeken. Deze vult de ervaring aan met onze lokale tapas en een fles cava. Vergeet niet om dit te vermelden bij je reservatie of via mail. Onze lokale tapas is voorzien van verse hapjes afgestemd op de temperatuur. Denk hierbij aan lichte hapjes, vis, schaaldieren… Na de wellness hoef je niet meer uiteten te gaan!

Wil je een echte culinaire ervaring? Dan is onze ‘Culi Wellness’ dé formule voor jou. Zoals de naam al vrijgeeft, is dit een uitgebreide gastronomische ervaring gecombineerd met de privé wellness. Geniet van ons gezonde 6-gangen menu op basis van lokale seizoensgerechten. Hierbij kan cava natuurlijk niet ontbreken of een fles champagne voor de liefhebbers (Laat bij het reserveren weten of je de upgrade naar champagne wilt hebben.)

All-in privé wellness aan de kust

Onze wellness is voorzien van alle faciliteiten die je volledig tot rust doen komen. Zo heb je onze Finse sauna met LED-kleuren, Turks stoombad met sterrenhemel, infrarood installatie, relaxruimte met zicht op de privétuin en overloopjacuzzi (Vlarem II) in de tuin met een ontspanningsruimte. Dit allemaal dicht bij de Noordzee!

Als duo of in groep kan je bij ons genieten van een momentje ontspanning. Onze formules zijn steeds beschikbaar voor 2 of meer personen. Dit voor een periode van 2 tot 5 uur. De basisprijs voor een bijkomende persoon is €50.

Wil je graag voor een extra persoon ook de culinaire formule voorzien? Dan kan dit geboekt worden per mail voor een maximum van 10 personen. Elk bijkomend uur wellness bedraagt €60 voor de hele groep.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn de B&B, wellness en het massagesalon aparte entiteiten. Ze hebben elk hun eigen ingangen en kunnen hun gasten onafhankelijk van de andere units ontvangen.

Villa Cecha voldoet aan de strenge normen qua hygiëne en Vlarem II

Waarop letten we?

  • Een verplichte overlooprooster rondom de jacuzzi.
  • Een verplichte 20 000 liter externe buffertank waar het water naar circuleert. 
  • In deze tank is het water dan ook steeds dezelfde jacuzzi temperatuur (38 graden).
  • Een verplichte externe desinfectie-installatie pH & chloor.

Waarom is dit verplicht?

Om jouw gezondheid te garanderen! Deze wetten zijn door de FOD Volksgezondheid verplicht zodat zaken steeds hygiënisch water in hun jacuzzi’s moeten voorzien. Voor jou betekent dit dat je bij ons steeds geniet van perfect helder en hygiënisch water in de jacuzzi!

Onze installatie is volledig conform Vlarem II en anti-legionella.

Veelgestelde vragen

Wat is privé wellness?

Je geniet privé, met je partner of vrienden, van alle voorzieningen die de wellness te beiden heeft. Perfect om even te ontspannen na een drukke werkweek of -dag. Meestal zijn ze voorzien van een sauna, Turks stoombad en een relaxruimte.

Wat draag je in de sauna?

Voor een bezoek aan de sauna heb je een badjas, slippers en handdoeken nodig. Bij Villa Cecha worden deze voor jou voorzien.

Onze wellness formules

Met vriendinnen genieten van privé wellness

BASIS RELAX

€145 voor 2 uur privé wellness

€195 voor 3 uur privé wellness

Voor 2 personen

Badjas, handdoeken, slippers, douchegel, haardroger en muziek naar keuze

Privéparking

We zorgen steeds voor water met fruit & thee en een culinaire verrassing.

Friends at Wellness genieten met vriendinnen

FRIENDS AT WELLNESS

€105 per persoon

4 tot 12 personen

3 uur privé wellness

Inclusief gezonde tapas van de chef volgens het huidige marktaanbod en een fles cava

Badjas, handdoeken, slippers, douchegel, haardroger en muziek naar keuze

Privéparking

We zorgen steeds voor water met fruit & thee

Perfecte formule voor een vrijgezellenfeest of bachelorette met aangepast decor

Gastronomische privé wellness gerecht

CULI WELLNESS

€305 voor 3 uur wellness

€355 voor 4 uur wellness

Voor 2 personen

Inclusief een uitgebreide gastronomische ervaring. Gezonde cuisine met verse, lokale producten: groenten volgens marktaanbod, vis- en vleesgerechten. Geniet van een 6-gangen menu met een fles cava.

Badjas, handdoeken, slippers, douchegel, haardroger en muziek naar keuze

Privéparking

We zorgen steeds voor water met fruit & thee

Fit Brunch gastronomie

FIT BRUNCH

€205 voor 2 uur wellness

€285 voor 3 uur wellness

Voor 2 personen

Badjas, handdoeken, slippers, douchegel, haardroger en muziek naar keuze

Privéparking

We zorgen steeds voor water met fruit & thee, een gezonde brunch met vers fruitsap en diverse light culinaire gerechten van de chef met streekproducten.

HEALTHY BREAKFAST

€205 voor 2 uur wellness

€275 voor 3 uur wellness

Voor 2 personen

Badjas, handdoeken, slippers, douchegel, haardroger en muziek naar keuze

Privéparking

We zorgen steeds voor water met fruit & thee en een gezond ontbijt. Dit omvat vers fruitsap, zelfgemaakte granola en ander mager beleg volgens het huidige marktaanbod (avocado, zalm, magere hesp, magere kaas etc.) met spelt of roggebrood en confituur zonder suiker.

MASSAGES

Treat yourself to be a better person

Het Massage & Beautysalon in Villa Cecha wordt uitgebaat door Pam van Lifestyle on Fleek. Kies uit een uniek aanbod van gelaatsverzorgingen, massages, wenkbrauwverzorging, waxen, make-up en meer. Zelf raden we de Ayurvedische massage (solo/duo) aan.