Op zoek naar een B&B aan zee om even uit te waaien en tot rust te komen? Kom langs bij Villa Cecha. Onze B&B is voorzien van 4 exclusieve kamers die stijlvol zijn ingericht met het uiterlijk van licht hout, zachte, comfortabele zetels en relaxerende kleuren.

‘Een unieke overnachting aan zee!’

Villa Cecha, meer dan een B&B aan zee

Onze missie is om je zowel lichamelijk aan geestelijk te verwennen, zodat je even je dagelijkse sleur kan vergeten en écht tot rust komen. Dit doen we door rust, beweging en gezonde voeding aan te bieden. De gezonde zeelucht helpt je natuurlijk ook om volledig te ontspannen.

We zorgen voor een ontspannende, culinaire en zelfs gastronomische ervaring in een huiselijke sfeer voor al onze klanten. Dagelijkse verrast Karel, onze topchef, de gasten met een vers bereid gezond ontbijt, koekjes, brood, hapjes uit de streek… We geven onze voorkeur aan gezonde en verse ingrediënten uit de lokale tuinen van de dichtstbijzijnde boerderijen.

Bij ons kan je ook terecht voor wellness, een heerlijke gastronomisch diner, massages, gelaatsverzorgingen… We hebben veel opties beschikbaar om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

In onze B&B geniet je van een leuk verblijf en een heerlijk ontbijt. Maar ook qua activiteiten geven we je graag wat tips mee. Welke wandel- en fietsroutes het leukst zijn, waar je terecht kunt voor de lekkerste brunch, waar je het meeste cultuur kunt opsnuiven…

Ligging en omgeving

Stene is een plaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van de kuststad Oostende. De deelgemeente bestaat uit twee delen: Stene-Dorp, dat de oude dorpskern van Stene en de wijk Hoge Barrière omvat, en Konterdam. Laatstgenoemde wordt vooral toeristen bezocht voor zijn rustige ligging. De dorpskern is niet groot en ligt rond het charmante kerkje Sint-Anna.

De Stenedorpstraat bestaat nu bijna uitsluitend uit restaurants. De pittoreske dorpskern is geliefd bij de Oostendenaars en bezoekers omwille van de gezellige sfeer. Naast het authentieke restaurant De Vlasschaard staat nog het oude molenhuis. In De Vlasschaard heerst een familiale sfeer en worden de gerechten met zorg klaargemaakt met behulp van lekkere streekproducten.

Een belangrijke troef van onze B&B is dat de gasten ’s avonds op wandelafstand lekker en gezellig uiteten kunnen gaan. Verder in het dorp vindt men Bistro de Lisse met zijn eerlijke ambachtelijke keuken, alsook t’ Pomptje en Het Vossenhol. Bij Nieuw Stene kan je genieten van een lekkere koffie met verwenbord of een gezellige lunch.

Fietsvakantie bij onze B&B aan zee?

Voor de fervente fietsers is onze ligging ideaal met de talloze fietsroutes in de buurt. Je kan gemakkelijk een stopje doen bij één van onze lokale partners zoals bijvoorbeeld een ijshoeve, een boerderij of een lokale bakker.

Bovendien kan je je fiets veilig bij ons binnen opbergen tijdens je verblijf. Wil je liever een fiets huren of ben je avontuurlijk ingesteld en heb je zin in een Vespa-tocht? Geef een seintje en we regelen verhuur ter plaatse.

B&B aan zee in Oostende

Onze B&B is gelegen in Stene-Dorp, een rustige deelgemeente van Oostende. Deze locatie is perfect om optimaal te genieten van wat de Belgische kust te bieden heeft. Zon, zee, strand en leuke activiteiten zoals wandelroutes, fietsroutes…

We geven je graag advies over de leuke activiteiten die je aan de kust kan doen. We hebben ook verschillende partners die fietsverhuur en Vespa verhuur voorzien, een shuttleservice van de luchthaven en meer. Als je aan iets denkt dat je graag zou hebben, laat het ons weten. We doen al het mogelijke om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ben je klaar om even uit waaien en te genieten van een leuk verblijf aan de Belgische kust? Reserveer dan nu je bezoek bij Villa Cecha. We zien je graag verschijnen!

Onze B&B formules


B&B aan zee Sea kamer Oostende

SEA

Tweepersoonskamer met ontbijt

€5,50 gemeentebelasting per kamer

€25 per extra bed tot 12 jaar

€50 per extra bed vanaf 12 jaar

B&B aan zee Forest kamer

FOREST

Tweepersoonskamer met ontbijt

€5,50 gemeentebelasting per kamer

€25 per extra bed tot 12 jaar

€50 per extra bed vanaf 12 jaar

B&B aan zee Sand & Dunes kamer

SAND & DUNES

Tweepersoonskamer met ontbijt

€5,50 gemeentebelasting per kamer

Geen extra bed mogelijk

Sun kamer Villa Cecha Oostende

SUN

Tweepersoonskamer met ontbijt

€5,50 gemeentebelasting per kamer

Geen extra bed mogelijk